Ознака: трпение

Живот

Почитувајте ги вашите родители и имајте ТРПЕНИЕ: Ова писмо е многу важно и испраќа моќна порака

Оваа приказна е за сите вас кои имате родители, за вас кои сте родители… Внимателно прочитајте го ова писмо и размислете за буквално секоја реченица од истото. Ако не денес, […]