Ознака: Тупурковски

Избор на уредникот

Клетва: Раката да му се исуши – кој ќе стави потпис на промена на името!

Ова е чисто таткова клетва. На клетва лек нема. Клетвите стигаат до девето колено, а татковата, заедно со кумовата, се сметаат за најтешкитеНе, не, немојте веднаш авторот на овој текст да го обвинувате […]