Ознака: Турки бин Сауд ал Кабир

Црна хроника

Саудиска Арабија погуби член на кралското семејство поради убиство

Саудиска Арабија вчера погуби член на кралското семејство поради убиство, што е реткост кога се во прашање членовите на саудиското кралско семејство.Принцот Турки бин Сауд ал Кабир е погубен во […]