Ознака: турнири

Спорт

Новак лут на организаторите на УС Опен: „Ова е причина зошто се сите вознемирени, вклучувајќи ме и мене“

Новак Ѓkоковиќ го изрази своето незадоволство поради карантинот на двајца тенисери, Гвидо Пела и Уго Делијан, кои практично беа дисквалификувани, бидејќи требаше да бидат отсутни две недели.  Причината е што […]

Локална самоуправа

Голем број на спортски манифестации и турнири по повод 13 ноември во Скопје

Денеска /12.11.2016 година, сабота/ по повод 13 Ноември – Денот на ослободувањето на Скопје, традиционално се одржуваат голем број на спортски манифестации.Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски во спортската сала […]