Ознака: туршија

Кулинарство

Туршија – „Сè по 2“…Рецепт за лесен начин на закиселување на зеленчукот

Рецепт за лесен начин на закиселување на зеленчукот Потребни состојки: 2 кг домати (зелени, розови или црвени) 2 кг пиперки 2 кг карфиол 2 кг моркови 2 кг краставички За пресол […]