Ознака: убава ќена

Uncategorized Занимливости

Босанец објаснува што е убава жена

Новинари од една телевизија од Босна и Херцеговина интервјуирале случајни минувачи во еден парк. Застанале покрај еден дедо кој седел на клупа и го прашале: „Дали пронашол некоја убава жена?”. […]