Ознака: убавини

Занимливости

Најубавата река на светот менува пет бои. Погледнете како изгледа таа

Една река во Колумбија претставува вистински природен феномен кој со години ги воодушевува локалните жители, но и туристите ширум светот кои доаѓаат за самите да се уверат во нејзината убавина.Имено, […]

Вести

„Мирор“ за Македонија: Огромна историја, храна и одлична забава во оваа балканска земја

За британскит Мирор, Лора Милор напиша прекрасна статија во која ги опишува убавините на нашата земја.Ова е дел од нејзиниот патепис. -Девет часот наутро, се наоѓам во едно од кафулињата […]