Ознака: удобно

Мода

Најудобната модна ревија

Ви претставуваме дел од една од најудобните модни ревии кои неодамна се одржаа во Загреб.  Дневните комбинации зачинети со шалчиња, капи и шешири се незаобиколив дел од оваа ревија која […]