Ознака: улично куче

Македонија

Ако ве нападне улично куче отштетата е од 60.000 до 180.000 денари

Секојдневно полициските билтени се полнат со вести за скопјани и скопјанки нападнати од кучиња скитници, но ваков проблем нема само во Скопје, туку и во сите градови низ Македонија. Последниот […]