Ознака: Универзитетската Клиника за Државна Кардиохирургија

Вести

Како се одвиваше првата трансплантација на срце во Македонија

Првата трансплантација на срце што беше изведена ноќеска на Клиниката за државна кардиохирургија е успешна, објави на фејсбук министерот за здравство Венко Филипче. – Трансплатацијата успешна! Ова е огромен успех […]