Ознака: универзитет во тексас

Занимливости

НЕМА ДА ПОГОДИТЕ кој народ е најзадоволен од сексот!

Луѓето во Африка живеат во едни од најслабо развиените држави во светот според статистиките.Социолошко истражување на глобално ниво покажа кој народ е најзадоволен на сексуален план. Кога било спроведено истражувањето за […]