Ознака: универзум

Занимливости

Длабоко во земјата откриен паралелен универзум за живот

Научниците јавуваат дека прв пат во историјата откриле микроби кои живеат во целосен мрак длабоко во земјата под дното на океанот. Оваа  кора е дебела неколку километри и прекрива околу […]