Ознака: уништување

Вести

Вака се уништуваа македонските возила во Грција

Многу Македонци за продолжениот велигденски викенд заминаа во Грција, а некои од таму се вратија разочарани. Десетици семејства наместо да се вратат со убави спомени од продолжениот викенд, велат дека […]

Занимливости

Дали знаете дека непродадената брендирана облека се уништува?

Светските модни брендови ја уништуваат непродадената облека, за на вештачки начин да ја сочуваат вреднста. Извештаите покажуваат дека “Burberry” минатата година уништиле роба во вредност од 37,8 милиони долари. Од […]

Вести

Успешно уништена авионската бомба во Штип

Успешно е уништена авионската бомба од Втората светска војна која пред речиси еден месец беше пронајдена во непосредна близина на штипската фабрика „Актива“ која прозведува делови за автобуси.Облак од прашина […]

Технологија

12 најопасни грешки со кои го уништувате мобилниот телефон! Број 10 е штетен за вашето здравје

Секој умее да каже дека батеријата на телефонот кратко трае,да немате слободен простор и други слични работи кои вас ве нервираат. Но дали навистина нема помош? Ова се работите кои […]