Ознака: упатство

Живот

Парализа при спиење

Парализата при спиење е парализа поврзана со спиењето и може да се појави кај нормални субјекти или да биде поврзано со нарколепсија, катаплексија и халуцинации. Психолошката патологија на оваа состојба […]

Видео

Почна да плете плетенка под брада, но подоцна направи нешто феноменално!

Ако ви е здосадено од стандардните плетенки и фризури, видеото на оваа девојка ќе ви даде идеја за нова и необична фризура – феноменална плетенка.Веруваме дека можеби ви е чудно […]

Занимливости

БЕЗ ОТРОВИ И ХЕМИКАЛИИ: Домашен спреј против комарци чии ефекти се видливи по првото прскање!

Најдобро е да набавите мрежа за комарци, а оние кои ќе влезат можете да ги избркате со електричен апарат против комарци.Спиралите на палење исто така ги растеруваат инсектите, но не […]