Ознака: Урбани легенди

Занимливости

Средновековни легенди

Како што денес кружат приказни за крокодили во… канализации, проколнатиот Бермудски триаголник, или крем кој отстранува целулит за девет минути, некогаш се зборувало за изворот на младоста, Светиот грал….   Евреинот […]