Ознака: усна шуплина

Нега и убавина

Секој четврти човек ги има: еве што ви смрди од устата и како да се спасите

“Ако во детството често сте боледувале од загноени крајници, многу е голема веројатноста дека гнојните чепови одтавиле лузни. Тие лузни се во форма на дупки како кратери и во нив […]