Ознака: успех

Вести

Успешноста од проектот „Македонија вработува“ и очекувањата од проектот „Македонија вработува 2“

Владата на Република Македонија со цел понатамошно намалување на невработеноста, по успешниот проект „Македонија вработува“ започна со имплементација на проектот „Македонија вработува 2“. Дека станува збор за добар проект зборува […]

Занимливости

Дали ја имате? Оваа особина гарантира УСПЕХ во животот!

Постојат многу квалитети и особини коишто влијаат врз нашиот успех, но експертите велат дека една особина е клучна. Дали некој ве има опишано како совесна личност, ви рекол дека сте […]

Вести

Ставрески и економскиот тим со резултати како никогаш досега

Повеќе од 150.000 нови работни места со кои Македонија дојде на рекордно ниско ниво на невработеност од 24,5%; Воведувањето на најнискиот рамен данок во Европа и значителното подобрување на бизнис […]

Занимливости

Црти на лицето кои гарантираат успех во бизнисот

Кај мажите линијата на вилицата е клучна карактеристика кога станува збор за перцепција на лидерство. Луѓето со права и темна коса имаат поголема шанса за успех. Водечката компанија за мапирање […]