Ознака: успешна приказна

Издвојуваме

Американската амбасадорка Кејт Брнз во работна посета на „Алкалоид“

Делегација од Амбасадата на Соединетите Американски Држави предводена од нејзината  екселенција, Амбасадорката Кејт Мери Брнз оствари работна посета на „Алкалоид“ АД Скопје. За време на посетата, високите дипломатски претставници беа […]

Вести

Емилија Пенова- Да имаш успешна приказна и успешен бизнис зад себе не е лесно

Да имаш успешна приказна и успешен бизнис зад себе не е лесно, посебно на денешно време. Но успехот не би бил комплетен доколку не го споделиш и не направиш некој […]