Ознака: утре

Вести Македонија

Од утре календарска есен

На северната хемисфера, што подразбира и во Македонија, утре во 03:54 часот почнува. Истовремено на јужната хемисфера почнува пролетта. Есента ќе заврши на 21 декември кога официјално ќе настапи зимата. […]

Вести Свет

Утре Заев ќе се сретне со Пенс

Премиерот на Република Македонија, Зоран Заев утре, 20 септември во Вашингтот ќе се сретна со потпретседателот на САД, Мајк Пенс. Билатералната средба се остварува на покана на потпретседателот  Пенс, на […]

Колумни

Утре

Ако е нешто сигурно, тоа е дека со нас, или без нас, утре ќе биде нов ден. Па при бидејќи, тоа е единствено нешто сигурно во Македонија… да се фокусираме […]