Ознака: учесници

Вести

Мерење на температурата на учесниците пред состанокот на Советот за безбедност

Во Кабинетот на претседателот Стево Пендаровски започна седницата на Советот за безбедност на Република Македонија, на која ќе се разгледува ситуацијата со коронавирусот и мерките кои треба да се донесат […]