Ознака: фалсификувани банкноти

Македонија

Бидете внимателни, во промет има фалсификувани банкноти

Кавадаречката полиција приведе тројца кавадарчани кои пуштиле во оптек фалсификувани пари, a е поднесена и кривична пријава за стореното кривично дело, информираа од СВР Велес. Покрај во Кавадарци, парите со ист […]