Ознака: фалш

Бавча

Дајте друг пејач

Дајте друг пејач, овoј не го бидува. Умот му е на Халкидики, а не на Солунско поле… Дајте друг пејач, овoј не го бидува. Умот му е на Халкидики, а […]