Ознака: фан зона

Македонски фудбал

Инцидент на слободната фан зона на плоштадот Македонија!

Инцидент на слободната фан зона на плоштадот Македонија!Две момчиња предизвикаа инцидент на плоштадот Македонија. Додека сите се забавуваат во слободната фан зона полицијата мораше да интервенира и раздели две момчиња […]