Ознака: Фатиме Сулејмани

Вести

Доколку Фатиме не гласала, од каде трагите на нејзината рака што ги покажува УВ ламбата?-Видео

Скандалозни одлуки на мнозинството членови на ДИК му обезбедија на СДСМ време и простор за дополнителен изборен инженеринг.Воопшто не се важни сведочењата на членовите одборот на општинската изборна комисија, бидејќи […]

Вести

Кој ја злоупотребува Фатиме Сулејмани, само за да го реализира сценариото за фалсификување на волјата на народот?

Јавното обвинителство на Република Македонија ја известува јавноста дека активно постапува по сите предмети поврзани со изборни нерегуларности кои беа оформени во предизборниот период и на денот на изборите.-Во таа […]

Вести

Графолог ќе го решава осмиот приговор на БЕСА

Вештакот комисијата ќе го избира со ждрепка од списокот на овластени вештаци за графолошко вештачење.Со шест гласа „За“ и три „Против“, ДИК одлучи потписите на Фатиме Сулејмани да подлежат на […]

Вести

Сашо Срцев за повикувањето на Фатиме Сулејмани во ДИК: Ова е подготвено однапред

Членот на ДИК, Сашо Срцев по продолжението на седницата на ДИК исто како и дел од неговите колеги реагираше на начинот на која Фатиме Сулејмани била донесена во ДИК, односно […]