Ознака: фб статус

Издвојуваме

Пред да влезам кај  извршителот го ставив телефонот на снимање! Прочитајте !

Кај извршител на 31.01.2018 години Огромен стрес за “неплатена” сметка во износ од 3.900 денари, и по истата сметка извршно решение во износ од 12.900 денари, и се тоа “најнормално” […]

Издвојуваме Мислења

Ти ги создаде ЧУКИЧ и МАРКОВ да го соголат народот и ти префрлаа од 20-30 МИЛИОНИ ЕВРА ГОДИШНО ВО ФИРМАТА ВО ВИЕНА!

ЗЛОБО ЕДНА СКАПАНА ВИДИ СЕГА ШТО КЕ ТИ КАЖАМ!ТРЕБА ДА СЕ СООЧИШ СО СУДОТ НА МОЈАТА ПАРТИЈА(НА ВМРО)А НЕ НА ОВОЈ СУД КАДЕ ШТО ТЕ СУДАТ! НЕМА КАДЕ ДА ИЗБЕГАШ […]

Издвојуваме

Хронологија на манипулациите на Христијан Мицковски – коментар од мрежите

За Мицињата „Мала ретроспектива: 27 февруари, 15,.000 души на студ и снег протестираат против идејата за промена на името. Мицињата „СЕ ОГРАДИЈА“. 17 јуни – масовни протести во Скопје против […]

Избор на уредникот Коментари Мислења

Врескаа „каде се парите? а се сведовме на „мерцедесот“ и неслучени шамари

Врескаа „каде се парите?“, зборуваа за не знам какви изнесени милијарди, се изнаслушавме незаконски прислушувани разговори, а се сведовме на „мерцедесот“ и неслучени шамари. Сега дојде животот и нема потреба […]

Вести Македонија

Миленко Неделковски во полициска станица

  Новинарот Миленко Неделковски во моментов се наоѓа на разговор во полициската станица во Велес. Неделковски, пред неколку часа, самиот на Фејсбук најави дека полицијата е дојдена на вратата од неговиот […]

Избор на уредникот

Христијан Мицковски веќе 10-ти пат покажа дека е амеба без кичма – Статус на Колевски

Маестрален статус на Петар Котевски кој во епицентар ја погодува хипокризијата на корумпираните политички елити. Следува интегралниот текст: Христијан Мицковски веќе 10-ти пат покажа дека е амеба без кичма. На […]