Ознака: фешн груп

Издвојуваме

Фешн Груп донираше на Институт за јавно здравје апарат што ќе прави тестови за Ковид-19 за 30 минути

Фешн Груп донираше на Институт за јавно здравје апарат што ќе прави тестови за Ковид-19 за 30 минути Автоматизиран молекуларен RT-PCR апарат и тестови за детекција на корона вирусот, со […]