Ознака: Фејбук

Вести Видео Контроверзни фајлови

Свиркачи го разоткриваат планот на Фејсбук да ги сузбие критиките за вакцините за Ковид19

Свиркачи го разоткриваат планот на Фејсбук да ги сузбие критиките за вакцините за Ковид19 (видео) Шокатно видео само што се појави на телеграм каде угледен американски новинар интервјуира свиркач од […]

Издвојуваме

Цуцуловски: СЕЛЕКЦИЈА И АГРЕСИЈА

СЕЛЕКЦИЈА И АГРЕСИЈА. Конрад Лоренц е добитник на Нобеловата награда (1973) од областа на медицината. Еден од централните проблеми на неговиот научен интерес е агресијата, особено агресијата во видот (intraspecies), […]

Балкан

Борисов: Во сиромашна Бугарија има многу илјади скапи коли, тие може да се продадат во време на кризата

Борисов: Во сиромашна Бугарија има многу илјади скапи коли, тие може да се продадат во време на кризата Во видео во живо на својот Фејсбук профил БОрисов ја исчита статистиката […]

Избор на уредникот

Реформираниот комуњар Палевски „лупета глупости“

Повеќе од јасен и прецизен став на Петар Котевски. Повелете изворно: Слушајќи го Љупчо Палевски како лупета глупости на протестот во Неделата, како меша поими што ги слушнал а не […]

Технологија

Какви Фејсбук статуси откриваат дали си имате работа со психопати?

Меѓу вашите пријатели веројатно постои барем еден кој редовно, од ден во ден на социјалните мрежи објавува фотографии од теретана, од трчање, фотографии од здравите оброци.Кога прва работа која наутро […]