Ознака: фигура на слон

Живот

Убаво е во домот да имате фигура на слон, а еве каде треба да ја поставите

Слон во близина на влезната врата привлекува среќа и сила за станарите, додека слонот во двор ја штити куќата од негативни влијанија. Фигурната на слон во спалната соба претставува љубов […]