Ознака: физичко здравје

Живот

Мелодија за регенерација: Оваа лековита фреквенција го зајакнува емотивното и физичкото здравје

Старите цивилизации отсекогаш користеле вибрации за исцелување на телото и емоциите. Тие „магични“ вибрации кои се невидливи за нашите сетила, имале благотворно влијание на емотивната и физичката состојба преку звукот. […]

Живот

Како танцувањето може да ја подобри самодовербата на вашето дете?

Денешните деца се соочени со поинаков свет за разлика од нивните родители. За жал отсекогаш постоел фактот дека децата со проблеми ќе ги напаѓаат оние со ниска самодоверба. Но пред […]