Ознака: филан митрев

Вести

Жан Митрев за Филан, терористот на кој му се суди во Германија: „Пробував да му помогнам, но го избра најстрашниот пат“

„Додека беше малолетен, пробував да му помогнам колку тоа беше можно од далечина на 2000 километри. Но, беше тргнат по погрешен пат и пред 6 години се прекина контактот“, вели […]