Ознака: Филозофија

Избор на уредникот Коментари

Цуцуловски: ВИСТИНАТА Е ВО ДЕТАЉОТ

ВИСТИНАТА Е ВО ДЕТАЉОТ. После вчерашниот одлучувачки чекор кон менување на името (кое, верувам, дека е привремено, бидејќи донесено е незаконски и со газење на бројни процедури) впечатоците полека се […]

Избор на уредникот

ДЕМАГОГИЈА – Цуцуловски

Таканаречените европејци почнаа со своите надмудрувања колку насто од граѓаните на Државата донеле своја, лична одлука за Референдумот, изумувајќи ја елементарната вистина дека сите – да, токму така, с и […]

Избор на уредникот

Тажните СЕВЕРНОмакедонски ликови – според Петар Колев. Добро е да се погледа

Моментално најтажен СеверноМакедонски лик: 1. Бивши непоколеблив учесник во Шарената револуција 2. Башибузукот на СМРДСМ е ист со шпиунските прес конференции против ВМРОбовите 3. Странски служби брат хахаха 4. Сите […]