Ознака: финансиска стабилност

Издвојуваме

Финансиска стабилност, профитабилност и раст на премија на Групацијата Триглав

Групацијата Триглав првата половина од оваа година ја заврши со добивка пред оданочување во висина од 42,4 милиони евра. Имајќи ги во предвид планираните прилики до крајот на годината, Триглав […]

Политички партии

ВМРО-ДПМНЕ: Главна цел на аболицираниот криминалец Зоран Заев и СДСМ е нарушувањето на финансиската стабилност

Финансиските терористи од СДСМ свесно и тенденциозно и нанесоа директна штета на Република Македонија од 25 милиони евра.Интегрален текст од реакцијата на ВМРО-ДПМНЕ СДСМ воден од логиката „што полошо за […]

Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Единствена цел на СДСМ е да ја наруши финансиската стабилност

Единствена цел на СДСМ е да ја наруши финансиската стабилност и финансиските текови во Република Македонија според мотото „колку полошо за Република Македонија и нејзините граѓани, толку подобро за СДСМ“, […]