Ознака: фитнес зона

Локална самоуправа

Стрезовски денеска ја посети новоизградената фитнес зона во Општина Ресен

Градоначалникот Стрезовски денеска ја посети новоизградената фитнес зона која е во крајна фаза и пред официјално пуштање во работа.Фитнес зоната во иднина ќе овозможи практицирање на фитнес активности на сите […]