Ознака: фитнес инфлуенсерка

Живот

На 70 години ослабела 30 килограми и станала фитнес инфлуенсерка

Џоан Мекдоналд од Канада има 74 години и колку што е физички активна, толку е и активна на Инстаграм како инфлуенсерка. Со полни 70 години Џоан била незадоволна од својот […]