Ознака: Фифи Јаневска

Сцена

СЕ СЕЌАВАТЕ ЛИ НА ФИФИ ОД “X FACTOR”?ЕВЕ КАКО ИЗГЛЕДА СЕГА

Нашата Tpансpодова пејачка Фифи Јаневска сподели фотографија со која пријатно ги изненади оние што ја следат на социјалните мрежи. Пред да се пресели во Стокхолм, пошироката јавност ја запозна Фифи […]