Ознака: флекситаријанизам

Живот

Најпопуларниот тренд во 2017 година ќе биде флекситаријанизам?

Според предвидувањата на компанијата „Whole  Foods“, најпоуларниот тренд  во исхраната  следната година ќе биде флекситаријанизам.Се работи  за диета која претежно се заснова на вес на билки, со  повремена конзумација  на […]