Ознака: флерт

Хороскоп

Сакате или не сакате флерт? – Одговорот зависи од вашиот хороскоп!

Сакате или не сакате флерт? Одговорот на ова прашање зависи и од вашиот хороскоп. Прочитајте како. Овен – Лесен плен сте за искусните шармери и заводници, реагирате спонтано, нагонски на […]

Љубов и секс

Како да препознаете дека таа флертува со вас ?

-Разговара со вашиот пријател, но постојано гледа во вас -Постојано е во ваша близина -Привлекува внимание кон нејзината уста -Ве издвојува од толпата -Ги имитира движењата на вашето тело -Си […]

Љубов и секс

Слободна и среќна поради тоа

Излегувајте и флертувајте   Научете како да флертувате за да можете повторно да ја разбудите сензуалноста и страственоста. Испробајте го ова кога ќе излегувате со пријателките. Ако видите некој што […]