Ознака: фолк пејач

Сцена

ШОКАНТНИТЕ ДНЕВНИЦИ НА НИНО: Откриена содржината на дневникот на починатиот пејач!

Фолк пејачот Амир Нино Решиќ почина пред 9 години во болница во Бјелина од перфорација на панкреасот, а приказната за неговиот живот повторно стана актуелна после откритието на неговиот менаџер […]

Сцена

ПРОЗБОРЕ најдобриот пријател на Нино: „Доста ми е од лагите на Сандра!“ Еве што се случило ноќта кога починал пејачот

Некогашниот менаџер и добар пријател на Нино Решиќ, Нермин Адемовиќ, е еден од ретките кои до последниот ден од животот бил со пејачот. Токму поради тоа има право да го […]