Ознака: форма

Нега и убавина

Здравствени ризици: Дали вашето тело има форма на круша, јаболко или песочен часовник?

Лекарите велат дека сите имаме еден од трите облици на тело – јаболко, круша или песочен часовник и секој од нив може да ни каже многу за нашето здравје и […]

Живот

Модна блогерка покажала како би изгледала доколку го имала „совршеното“ тело низ историјата

Убавината е различна за секого, барем така велат. Факт е дека без разлика дали сакаме или не, стандардите за убавина на нашето време влијаат на нашето мислење за убавината. Модна […]

Живот

Колку сте убави, брзи или евентуално бремени – Ќе ви покаже вашиот ПАПОК!

Во папокот верувале или не, има преку 1400 различни видови бактерии, а во некои варијанти може да има и повеќе од 2500, покажала студијата на Универзитетот во Северна Каролина.Памукчињата пак […]