Ознака: фотошоп

Занимливости

ФОТО: Човек фотошопиран во 18 различни стереотипи ширум светот

Овој експеримент имал за цел да ја покаже перцепцијата на луѓето ширум светот, односно како гледаме на разните националности.Еден доктор од Велика Британија ги замолил графичките дизајнери онлајн да го […]

Фото

Фото: Смешно слатко и чудно – Кога возрасните стануваат деца со фотошоп

Последната серија фотографии на Кристијан Гирот ги покажува луѓето на еден истовремено смешен, сладок но и чуден начин. Галеријата носи име “Внатрешното дете” и кога ќе ги проучите фотографиите ќе […]