Ознака: фрази

Љубов и секс

Фрази кои ги употребуваат мажите кога сакаат да го сокријат неверството

Доколку се сомневате во верноста на својот партнер, постојат знаци кои се присутни кога вашиот партнер ве изневерува, а исто така постојат и одредени фрази кои ги употребуваат мажите кога […]

Живот

Секојдневни фрази кои најчесто ги сфаќаме погрешно

Комуникацијата е неопходна за да опстанеме. Замислете како ќе изгледаше светот доколку луѓето не можеа да зборуваат. Многу е важно како комуницираме со останатите, исто така подеднакво важно е како […]

Занимливости

Шест фрази кои социопатите и нарцисоидните луѓе ги користат за да ве излудат

Во еден момент од животот, сите имаме налетано на социопати – луѓе коишто изгледаат невино, но едноставно сакаат да манипулираат со вас од корист.Понекогаш, тоа се членови од семејството, пријатели […]