Ознака: Франција и Италија

Занимливости

Среде јули снег во Франција и Италија

На подрачјето на Италија денеска, предвидени се обилни врнежи и силна бура. Временската прогноза која многумина ги изненади, беше само најава за уште постуденото време кое зафати поедини подрачја на […]