Ознака: фрустриран маж

Љубов и секс

Фрустриран маж на својата сопруга ѝ испратил табела со сите нејзини изговори кога тој иницирал секс

Жена открила дека нејзиниот сопруг ѝ испратил табела на која ги напишал деталите од неговите неуспешни обиди да иницира секс, со посебна картичка на која се испишани нејзините причини поради […]