Ознака: Фук-Так

Култура

Дојран: најевтино туристичко место на Балканот

Се поголем број туристи се одлучуваат својот летен одмор да го поминат на југот на нашата држава. Дојран во последните неколку години доживува вистинска преродба.Убавите плажи, големиот број културни манифестации, […]