Ознака: функција

Љубов и секс

Афера на работно место, жените се врзуваат со мажи на високи позиции

Афера на работно место, жените се врзуваат со мажи на високи позиции Според најновите истражувања и анкетите спроведени од страна на италијанските сексолози, аферите кои се случуваат на работното место […]

Вести

Новоизбраниот гувернер на Народната банка Анита Ангеловска – Бежоска денеска ќе ја преземе функцијата

Новоизбраниот гувернер на Народната банка на Република Анита Ангеловска – Бежоска денеска ќе ја преземе функцијата од досегашниот гувернер Димитар Богов. Примопредавањето на функцијата ќе се изврши во Народната банка […]

Живот

Шокантни податоци: Слепото црево всушност има функција, еве каква…

Одсекогаш сме знаеле дека слепото црево  вцо  нашиот организам нема никаква функција, што потврдува и  фактот  дека многу  луѓе добро  функционираат  и  кога   ќе го  отстранат. Но, откриен е  сосема […]

Занимливости

НАЈНОВО ОТКРИТИЕ: Мозокот работи и по смртта!

Научниците од британскиот Универзитет Саутемптон стигнаа до заклучок дека човечкиот мозок продолжува да работи и откако срцето ќе запре. Досега се сметаше дека тој продолжува да работи до 30 секунди […]