Ознака: Ханде Догандемир

Кулинарство

Во серијата глуми трапава и духовита девојка, а во реалноста е вистинска заводничка

Tурската серија „Љубовта на мојот живот“ која неодамна започна да се емитува на телевизија Сител, уште на самиот старт ги освои симпатиите на гледачите и тоа се поради темпераментот и […]