Ознака: Харал Кочи

Вести

Кочи: Заев ја продава својата душа на ѓаволот, платформата води кон тотално редефинирање

– Платформата  од Тирана, кога се чита, изгледа дека е безболна, но проблемите или ѓаволот е во детаљите. Како резултат е фактичкото зголемување или проширување на ,,албанскиот елемент“, односно овој […]