Ознака: Хари Мата Хари

Сцена

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ НА ХАРИ МАТА ХАРИ: „Ако татко ми не ме украл од породилиштето, јас денес немаше да бидам жив“

Пејачот Хари Варешановиќ, попознат како Хари Мата Хари, избегнува да зборува за неговиот приватен живот во јавност, а сега ја отвори душата и откри непознати детали за своето минато. Имено, […]

Сцена

Хари конечно призна: Групата Хари Мата Хари се распадна заради…

Групата Хари Мата Хари до сега неколку пати го смени составот, но причината за првото распаѓање, ни помалку ни повеќе, се токму жените.Имено, Хари Варешановиќ откри што направија тие за […]

Сцена

Хари Мата Хари настапи со Антониа Гиговска на Пивофест

Нашата Антониа Гиговска која ја претставуваше Македонија во „Пинковите ѕвездички“ вчера настапи во Прилеп со судијата во натпреварот Хари Мата Хари.Балканскиот заводник со огромна кариера и многубројни хитови беше дел […]