Ознака: хашиш

Вести

Турската полиција откри и конфискува 147 килограми хашиш

 Дрогата била скриена во гумите на камион, а возачот е приведен.Камионот сообраќал од јужниот град Адана кон Мерсин, а полициската проверка била извршена во градот Сарачам. Полицијата не открила ништо, […]