Ознака: Хајме Иван Мартинес

Вести

Колумбиски фармер призна дека убил 20 луѓе – меѓу жртвите се неговата сопруга и децата!

Колумбиски фармер призна дека убил 20 луѓе, меѓу кои сопругата и двете свои деца, како и службеничка во општина.Мажот бил уапсен на фарма во североисточната општина Гуарне на околу 25 […]